XBACCmelaka

Ukhwahfillah@XBACCmelaka
 
HomePortalCalendarUsergroupsMemberlistRegisterLog inGallerySearchFAQ

Share
 

 Gambar Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Empty
PostSubject: Gambar Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa   Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_minitimeFri 11 Jun 2010, 8:11 pm

Berikut adalah archive...


Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Sidkah12

Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Sidkah13

Anda dijemput untuk memeriahkan majlis walimatul urus Siti Rohani @ Sit @ atasha_anissa dengan pasangannya seperti berikut;
Tarikh : 11/07/2010 (Ahad)
Masa : 12 tgh - 5ptg
Tempat : No 69, Jalan Arina 2, Taman Bukit Keledang, 85200 Jementah, Segamat Johor

Semoga kedua-dua bakal mempelai di dalam redha Illahi. Doa kami semoga mereka bahagia hingga ke syurga Allah Ta'ala. Amin.

Sit, aku dah emel jemputan kepada kengkawan. Cuma pembetulan 12 pagi macam kurang sesuai sebab nanti ada yang datang time 12 pagi. Sajer nak kacau 'projek mega' hangGambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_evil ...

_________________
Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa MN7Tp8

Allah Tuhan Kita...
Sunnah Cara Hidup Kita...
Al-Quran Perlembagaan Kita...
Jihad Wadah Kita...
Syurga Matlamat Kita...


Last edited by Admin on Sat 07 Aug 2010, 5:39 am; edited 6 times in total
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.forumotion.com
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung
fenhard80

Number of posts : 231
Age : 38
Registration date : 2007-01-17

Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Empty
PostSubject: Re: Gambar Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa   Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_minitimeFri 11 Jun 2010, 11:33 pm

Admin wrote:
Ini adalah emel sit kepada admin...

siti rohani omar to me
show details Jun 7 (4 days ago)

Di jemput hadir ke majlis perkahwinan Hanie@sid'
Tarikh : 11/07/2010 (Ahad)
Masa : 12 pg - 5ptg
Farid, ni kad kahwin aku... aku nak upload kat portal tak leh...
hehheheh... aku ader attached kat facebook Liah nyer Fb..tapi tak der feedback...


Jemput2lah memeriahkan pasangan mempelai. Kami mendoakan keselamatan dan kebahagiaan kedua-dua bakal mempelai. Selamat mengharungi alam rumah tangga.

Sit, kalau x der aral kami insyaAllah datang.

ni sape yg yg jemput nih takde pun sid kata jemput sume Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_scratch

die jemput ko je kot farid Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_cry Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_cry Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_cry

Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_farao
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Empty
PostSubject: Re: Gambar Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa   Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_minitimeSat 12 Jun 2010, 2:24 am

Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa 692594
tem, aku called sit tempoh hari

dia memang suruh aku bubuh kat dia kat portal ni to invite all of us.

mungkin dia x sangka aku akan paste what she mailed me b4.

Anyway, you're invited tem...nasi minyak kata sit boleh tambah2Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_lol ...sesuai lah utk ko tem. Apa lagi segamat ngan melaka bkn jauh sgt...

pasal nasi tambah2...aku yang menambah...sit tak kata ponGambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_biggrin ...tapi aku percaya tem mmg tambah gak...makan tem jangan tak makan...selagi boleh makan makanlah...nanti dah sakit, ubat kat spital banyak bro...Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_evil

_________________
Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa MN7Tp8

Allah Tuhan Kita...
Sunnah Cara Hidup Kita...
Al-Quran Perlembagaan Kita...
Jihad Wadah Kita...
Syurga Matlamat Kita...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.forumotion.com
fenhard80
Forumer Ulung
Forumer Ulung
fenhard80

Number of posts : 231
Age : 38
Registration date : 2007-01-17

Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Empty
PostSubject: Re: Gambar Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa   Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_minitimeWed 16 Jun 2010, 6:12 am

Admin wrote:
Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa 692594
tem, aku called sit tempoh hari

dia memang suruh aku bubuh kat dia kat portal ni to invite all of us.

mungkin dia x sangka aku akan paste what she mailed me b4.

Anyway, you're invited tem...nasi minyak kata sit boleh tambah2Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_lol ...sesuai lah utk ko tem. Apa lagi segamat ngan melaka bkn jauh sgt...

pasal nasi tambah2...aku yang menambah...sit tak kata ponGambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_biggrin ...tapi aku percaya tem mmg tambah gak...makan tem jangan tak makan...selagi boleh makan makanlah...nanti dah sakit, ubat kat spital banyak bro...Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_evil

ok le tu

im on diet bro Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Lol

Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_farao
Back to top Go down
View user profile
hanie_d'honey
Forumer Unggul
Forumer Unggul
hanie_d'honey

Number of posts : 30
Age : 39
Lokasi : kelana jaya
Registration date : 2007-02-26

Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Empty
PostSubject: JEMPUTAN KE MAJLIS PERKAHWINAN SITI ROHANI (SID) & HAFIZAL   Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_minitimeThu 17 Jun 2010, 4:46 pm

Salam,

Kepada rakan2 seperjuangan..

Anda semua di jemput hadir untuk memeriahkan lagi Majlis Perkahwinan Saya, Siti Rohani (name glamer SID)

pada 11 JULY 2010 (Ahad)
Back to top Go down
View user profile
hanie_d'honey
Forumer Unggul
Forumer Unggul
hanie_d'honey

Number of posts : 30
Age : 39
Lokasi : kelana jaya
Registration date : 2007-02-26

Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Empty
PostSubject: Re: Gambar Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa   Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_minitimeThu 17 Jun 2010, 4:48 pm

fenhard80 wrote:
Admin wrote:
Ini adalah emel sit kepada admin...

siti rohani omar to me
show details Jun 7 (4 days ago)

Di jemput hadir ke majlis perkahwinan Hanie@sid'
Tarikh : 11/07/2010 (Ahad)
Masa : 12 pg - 5ptg
Farid, ni kad kahwin aku... aku nak upload kat portal tak leh...
hehheheh... aku ader attached kat facebook Liah nyer Fb..tapi tak der feedback...


Jemput2lah memeriahkan pasangan mempelai. Kami mendoakan keselamatan dan kebahagiaan kedua-dua bakal mempelai. Selamat mengharungi alam rumah tangga.

Sit, kalau x der aral kami insyaAllah datang.

ni sape yg yg jemput nih takde pun sid kata jemput sume Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_scratch

die jemput ko je kot farid Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_cry Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_cry Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_cry

Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_farao


Term... aku jemput semua rakan2 aku.... aku nak post sendiri dalm portal ni aku tak reti..so aku wakilkan kat Farid & Farah... Lagi satu kad tak mencukupi....

Kepada kawan2 jemput hadir ke majlis bagi memeriahkan lagi...
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Empty
PostSubject: Re: Gambar Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa   Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_minitimeTue 22 Jun 2010, 4:24 pm

Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa 692594
apa lagi kawan2...

meriahkanlah majlis sid ini...macam aku lak yang kawinGambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_razz

_________________
Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa MN7Tp8

Allah Tuhan Kita...
Sunnah Cara Hidup Kita...
Al-Quran Perlembagaan Kita...
Jihad Wadah Kita...
Syurga Matlamat Kita...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.forumotion.com
Admin
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 696
Registration date : 2007-01-07

Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Empty
PostSubject: Re: Gambar Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa   Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_minitimeSat 07 Aug 2010, 5:40 am

Salam,

Ini adala gambar perkahwinan sit yang admin ambil dari FB beliau. I'm so sorry sit coz we had family vacation on your wedding day.

Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Sid_ka10
Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Sid_ka11

_________________
Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa MN7Tp8

Allah Tuhan Kita...
Sunnah Cara Hidup Kita...
Al-Quran Perlembagaan Kita...
Jihad Wadah Kita...
Syurga Matlamat Kita...
Back to top Go down
View user profile http://xbaccmlk.forumotion.com
Sponsored content




Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Empty
PostSubject: Re: Gambar Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa   Gambar  Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa Icon_minitime

Back to top Go down
 
Gambar Walimatulurus Siti Rohani @ sit @atasha anissa
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
XBACCmelaka :: KHABAR XBACCmelaka :: SILATURAHIM-
Jump to: